OL tur på Tellberget

Dagens pass bestod av en OL bana på ca10 km och efter lite för mycket jul mat i kombination med för lite träning de senaste dagarna blev det ett tungt pass som varade i 1.25 så det blev ingen höjdar tid direkt... Men imorgon blir det nya tag! Vi hoppas också på bättre väder, 3grader varmt och regn är ingen höjdare så här på annandagen!


RACE!

Idag var det dags för en tränigs tävling över 10k,m i fristil på våran hemmaplan vid snöå skidstadio där det bara ligger 2-3 cm snö men ändå är fullt dugligt att åka skate! På startlinjen sog Pär Jonsson, Markus hederskog och Martin Hederskog. Själva tävlingen blev aldrig riktigt spännande då Pär aldrig bjöd in övriga i tävlingen genom att föra ett stabilt lopp, medans Martin var stum och Markus bröt på grund av nätt fel med "polyperna"

1:Pär Jonsson 24:40 +0.00
2:Martin Hederskog 28:40 +3:40
DNF: Markus Hederskog

-10 och sol

Ja det var så förhållanderna var under dagens pass. Dock en aning dåligt med snö i spåren men vad gör det en dag som denna. Passet bestod av distansträning i frisil för min (martins) del och klassiskt för markus. Ute i spåret träffade jag på Per Jonsson dala-järnas längd ess som hade kört A2, vi beslöt då att vi skulle köra ett testlopp imorgon över 10km i den fria stilen, rapport om hur det gåt kommer givetvis undermorgondagen!


Hjs, en framtidsklubb?

Ja det är så det är tänkt! Med fyra friska juniorer i klubben ska vi försöka att bygga något stort i framtiden i form av SM, VM och kanske OS framgångar!...

...men just nu känns det mest som dom två äldsta juniorenra Robert och Martin är som två avdankade talanger som aldrig ens var tallanger....

...men det är inget som slår ner oss vi kommer igen med BULLER och BÅNG

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0